L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 16 de desembre del 2016

Aprofiten un avaria elèctrica per criticar i desprestigiar la pista de patinatge



Sorpresos i bocabadats ens hem quedat en trobar com un incident elèctric, que pot passar i passa en qualsevol lloc, ha sigut aprofitat per un blog local molt arrimat al PP per criticar i desprestigiar la iniciativa que l'Associacio de Comerciants i venedors del Mercat ha dut aquest Nadal amb el muntatge de la pista de patinatge. Molt lamentable, la manipulació. Ho expliquem.

El fet és que ahir de vesprada va saltar el diferencial d'una línia elèctrica que subministra els llums interiors del passeig del País Valencià. S'avisava a les 18:45h i a les 19:30h ja estava sol·lucionada la incidència. No va ser ni una hora de durada, però va ser aprofitada pel blog del PP per crear polèmica i dubtes en la qualitat del servei d'enllumenat, vaja per tirar  per terra el treball que es fa per impulsar el comerç local. 

Eixe blog del PP ha aprofitat la incidència, de la qual ningú té culpa i pot passar en qualsevol lloc, per arribar a dir que "al Passeig, que és on els comerciants han muntat la festa per als seus clients, està a les fosques. El centre de Tavernes a les fosques. La zona comercial de Tavernes a les fosques.A qui li pot agradar passejar, comprar, seure o prendre un cafè en una zona sense il·luminació??".

O siga propaganda negativa a la pista i al comerç del centre: estan dient, tot està a fosques, no aneu, quedeu-vos en casa. Lamentable.  

I continuen dient: "I mira que hi ha fanals i focus al Passeig. Però perquè serveixen aquests fanals i focus si els de Compromís els tenen apagats? És Nadal però els de Compromís de Tavernes ens tenen a les fosques."
I insisteixen i repeteixen: no es mogueu de casa, estan els fanals i els llums apagats. Tot a fosques. No hi aneu. 


I al final la traca, en forma de critica negativa i mala propaganda a la pista: "Una pena els diners gastats en llogar una pista de patinatge i uns jocs infantils als quals poca gent va perquè no hi ha llum per culpa dels de Compromís que obliden donar-li a l'interruptor".

No cal ni dir que no s'han preocupat de dir què va passar, la causa ni menys encara explicar que va ser menys d'una hora, que va ser una cosa accidental i que es va solucionar ràpid. Ho deixen escrit com si fóra un cas general que hui es patirà i demà també. Lamentable la manipulació d'una avaria.

Val senyors del PP, s'han donat a conéixer,  i els veïns ja sabem que el seu pensament i voluntat no és precisament el de fomentar i impulsar el comerç del poble, ni el d'ajudar als comerciants amb propaganda positiva.

 Mentre Compromís hui ens recordava que cal comprar al poble, altres s'han despenjat amb critiques i propaganda negativa. No sabem que pensaran els comerciants  però segur segur que no estaran gens contents, i segur que els ciutadà tampoc no voran massa bé que es manipulen una avaria. Lamentable.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Que poca faena te el pp i encara menys ganes de fer-ne.

Anònim ha dit...

Tranquils que eixe blog no el llig ningú.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No és un tema de si el lligen molts o pocs, sinó de rebutjar i denunciar les males informacions i les manipulacions, amb independència de a quants de lectors arriba.