L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 28 de desembre del 2016

Avui a les 20 hores VII edició de la Sant Silvestre de Tavernes



L'eixida de la cursa en una passada edició

Tavernes celebra aquesta vesprada, a partir de les 20 hores, la “VII edició de la Cursa Popular de Sant Silvestre” que organitzen conjuntament el Club d’Atletisme Valldigna i la regidoria d’Essports vallera. El recorregut és sobre tres quilòmetres amb circuit urbà, d’eixida i meta a la Plaça Major.

La cursa habitualment presenta un bon ambient lúdic, festiu, de joiosa alegria i molt bon humor el del carrer, que s’afavoreix gràcies a la presència de molts participants disfressats. A més, com ja és tradicional, hi ha també la vessant solidària que es materialitza amb l’aportació de menjar no perible pels participants que es reparteix entre les famílies amb necessitats de Tavernes.

La passada edició va ser un èxit de participació amb més de 600 persones corrent pels carrers de Tavernes, i enguany es confia en augmentar la participació, sempre que l’oratge ho permeta.