L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 19 de desembre del 2016

El Centre de Coordinacio Operatiu Municipal es reuneix davant la preemergència roja


El Centre de Coordinació Operatiu Municipal s'ha reunit al saló de plenaris per a establir actuacions davant l’alerta roja declarada pel centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat i que afecta el nostre terme. L'objectiu de la reunio és coordinar les actuacions de tots els equips d’emergència per  a tindre una resposta més immediata i efectiva davant la situació de  les pròximes hores.

A la reunió hi han assistit el primer tinent d’alcalde, Perfecto Benavent, la regidora de Seguretat, Llum Sansaloni, el regidor d’Infraestructures Agràries, Javi Escrihuela, el regidor de l’oposició, Mario Enguix, l’intendent en cap de la Policia Local, l’inspector de la Policia Local, el comandant de la Guàrdia Civil, el cap de Protecció Civil, l’arquitecte municipal, el tècnic responsable de Serveis Agraris, els caps d’oficis múltiples de la Brigada Municipal i un responsable de l’empresa de neteja de l’Ajuntament de Tavernes.

L’Ajuntament recomana no circular per camins secundaris ni vies pròximes a zones inundables, i extremar la precaució en cas de desplaçaments amb vehicles.

Els camins rurals tallats són:

- Camí de Gandia
- Pas de la Galera
- Camí del Travesser
- Camí d’Herrera
- Camí de l’Ombria
- Camí Reial (CV-605)
- Camí de la Séquia de la Bova
- Camí de la Moleta
- Assut pel camí del Pla
- Accés al camí de la Dula per la rotonda de les oliveres.

En cas de dubte o incidència consulteu a la Policia Local al telèfon 962824161.