L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 23 de desembre del 2016

El col·lectiu "L'Art de la Vall" exposa a Favara





Favara acull aquests dies una exposició conjunta de l’associació “L’Art de la Vall", associació d’artistes de la Valldigna que va nàixer tan sols fa dos mesos i aquesta és la seua segon posada en escena.

Aquesta exposició al poble de  Favara és la segon participació de l'associació, on cada artista participant ha aportat dos o tres obres amb una temàtica, tècnica i estils lliures; per tal de mostrar al públic la diversitat que te l’associació.


 La primera va ser una col·laboració  amb l’ajuntament de Tavernes, realitzant una xicoteta exposició per recolzar la campanya contra la violència de gènere junt a la regidoria de benestar social.

La inauguració va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Favara, Oro Azorín, la regidora de cultura Isabel Morató, el regidor de patrimoni, Rafa Gisbert i com no la presidenta de l’associació, Goretti Toledo, els quals van dir unes paraules al nombrós públic assistent. Seguidament, l’ajuntament de Favara va obsequiar a tots els assistents amb un vi d’honor.


 L’art de la vall  té com a finalitat agrupar als amants de les arts plàstiques, promoure l’art i els artistes, així com donar a conèixer, divulgar i estimular la creació artística.

Si t’agrada l’art i vols formar-ne part d’aquesta associació pots unir-te com a soci o com a col·laborador. Pots visitar la pàgina de Faccebook de l'associació:

                                               https://www.facebook.com/ladlv/