L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 19 de desembre del 2016

El Riu Vaca ara mateix


 Les fortes pluges en la capçalera del Vaca, en especial a la zona de Barx on fins i tot han superat bastant les pluges de la Valldigna del pla, han fet creixer el Vaca des de Simat, on podeu vore una fotografia d'aquest mati i al pas per Tavernes. Fa nomes uns minuts presentava aquest aspecte en el pont.

També està a punt de desbordar-se el pont del Vadell que hi ha al Camí del Riu per l'aigua que ve del Clot de la Font. 


La crescuda del Vaca ha provocat com hem dit desbordament en la zona del Tancat i de la Séquia la Bova, i ens diuen que la carretera Cami Reial entre Tavernes i Cullera s'ha tancat.

El nivell en el pont sembla que va en augment i caldrà anar en compte perquè ja veieu com està la Vaca a Simat (foto superior).