L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 18 de desembre del 2016

El vídeo d’una de les autopistes sense trànsit: pagarem de rescat 5.000 milions d’euros.

 

Sí que hi ha diners per al rescat de les autopistes sense transit, en canvi per a l’AP7, la de la costa valenciana que utilitza moltíssima gent, no hi ha diners.

És la denuncia del senador de Compromís, Carles Mulet, en un vídeo del seu viatge en cotxe des de Castelló fins a Madrid passant per la Radial 3 per mostrar i denunciar l’aspecte fantasmagòric sense vehicles en una de les autopistes que el Govern espanyol rescatarà amb prop de 5.000 milions d’euros.

El senador de Compromís mostra l’absència total de vehicles durant el seu recorregut per la Radial 3, “una autopista deficitària i a la qual no feia falta cap tipus de rescat, enfront d’altres com l’AP7  que, quan hem eixit de casa, aquest matí, estava de gom a gom, plena de camions i plena de trànsit”.