L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 26 de desembre del 2016

FESTIVERN 2016-17: Enguany, "entraeta" de mors i cristians per obrir el dia de Cap d'Any

La Gossa Sorda en el Festivern 2015

El Festivern enguany fa 12 anys, i d’aquests 6 els ha passat a Tavernes, consolidant la ubicació. I per celebrar-ho hi ha novetats, i per a la benvinguda al 2017 tindrem per primera vegada una “entradeta” de Moros i Cristians, per acostar i obrir aquesta festa tradicional valenciana a tots els  festiverners que vénen d'altres punts, com es diu en el web del festival. 

L'Ajuntament de Tavernes i l'organització del Festivern han convocat per al dissabte 31 de desembre a les 11.30 hores la primera ‘Entraeta Festivernera de Moros i Cristians” amb la participació de tres bandes de música i dels festiverners que s'animen.

L’acte està previst es desenvolupe amb la presència de les dues primeres bandes, que seran per a les esquadres vestides amb el vestit oficial de la seua filà,  i la tercera per a la gent sense vestimenta morocristiana. En acabar l’'entraeta', les bandes interpretaran la marxa mora Ximo a la plaça de l’Ajuntament abans del vermut musical. L'organització prega que si es vol desfilar o es vol reforçar les bandes o la colla de dolçaines cal inscriure's al correu info@festivern.com i posar a l'assumpte 'Entraeta'.



Sopar de cap d'any

El sopar de cap d’any anirà a càrrec dels Greixers de Castelló de Rugat i les FACA (Festes Alternatives de Carcaixent) amb una aposta alimentària més social i prioritzaran les compres dels productes necessaris a Tavernes i després a Castelló de Rugat i Carcaixent.

El concurs de paelles es farà el mateix dia 31 a la plaça Major de Tavernes 

Actuacions de cap d’Any 


Recordem les actuacions per al dia de Cap d'Any: els ontinyentins “Auxili”, que han passat pels escenaris del Rototom Sunsplash, Viña Rock o el Feslloch, “Los Chikos del Maiz”, un grup de referència en el hip hop combatiu, que s’acomiada del seu públic en aquesta edició del festival. En la secció internacional cal destacar “Els Talco”, considerada una de les bandes italiana d’ska-punk més destacades d’Europa; “New York Ska-Jazz”, que han passat per escenaris a diferents punts d'Europa, Canadà, els EUA i Amèrica del Sud; i també “Train to roots”, un dels grups sards més internacional, que destaca en l'escena reggae europea.