L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 27 de desembre del 2016

FESTIVERN 2016-17: L'envelat ja està muntat i arriben els primers campistes.


El muntatge de l’envelat del Festivern 2016-17 ja està acabat. Avui a migdia l'empresa encarregada del muntatge donava per acabada els treballs i ja estava arreplegant totes les ferramentes i maquinària que ha usat al llarg d'un dia per aconseguir el resultat que veieu a les fotografies.


Novetats d'enguany:l'envelat és el més gran dels que fins ara s'han muntat en un Festivern i té 80 metres de llargada per 40 d'amplada amb una alçada en el punt central de 12 metres. Això vol dir una superfície de 3.200 metres quadrats de zona coberta, 3'85 fanecades per dir-ho en una mesura nostra de superfície. Cal recordar que tota la zona no és per a assistents, i hi ha la part d'escenari, sonorització i barres de beguda.


Una altra novetat és que el recinte de l'envelat no serà tancat per lones en la part frontal, tal com es pot vore en les fotografies, i això s'ha fet per facilitar l'entrada i eixida a l'interior mentre es duen a cap els concerts. És una mesura adoptada després que en edicions anteriors al llarg de la nit es van obrir alguns laterals i les portes per facilitar aquesta circulació interna d'assistents, a més que per seguretat també permet un desallotjament molt ràpid.


La noticia del dia està també en l'arribada dels primers festiverners/festiverneres a Tavernes, i que ja han muntat la seua tenda de campanya. Són de la veïna ciutat d'Alzira i segons comentaven vénen amb molta il·lusió i amb l'ànim de passar-ho molt bé i que el Festivern d'enguany siga el millor. 

I realment al·licients no li'n falten: envelat més gran que mai, més grups musicals que mai i una zona d'aparcament més gran que mai. Ara només cal que l'oratge acompanye, i encara que s'anuncien unes pluges per a demà i següents no massa grans, esperen que s'acomplesquen les previsions i divendres, dissabte i diumenge encara que ennuvolat, siga sense pluges.