L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 31 de desembre del 2016

FESTIVERN 2016-17: Primera gran nit de concerts




 Primera gran nit de concerts en l’envelat del Festivern que presentava un ambient indescriptible i que anuncia el que serà aquesta nit la gran festa per acomiadar el 2016 i rebre el nou any 2017.
 
Gran èxit de La Raíz, davant el seu públic de la Safor
 L’envelat ahir estava de gom a gom i la capacitat de la carpa és de 13.000 persones. I estava plena, com es poden vore a les imatges, amb una façana general de 40 metres que no s’ha tapat enguany per tal de facilitar entrades i eixides dels festiverners al recinte.


I dins del recinte el gran escenari on al llarg de la nit han desfilat grups com La Raíz, la banda de Gandia que va assolir un gran èxit anit,  els Buhos, Ebri Knight, Mellow Mood, Tremenda Jauria, The Dance Crashers, Animal, Inèrcia, Voltor, Tesa, Atzembla i Escala i Corda Dj.

L'envelat de gom a gom
Bon ambient, bona música, complicitat total entre els grups actuants i el públic assistents i una expectativa del que s’espera aquesta nit, quan tots els festiverners i festiverneres hauran arribat a Tavernes i és d’esperar que no solament l’envelat sinó tota la zona al voltant de la mateixa presenta una ocupació total.
 

I com a nota indicar que els polítics de Compromís de la comarca, entre ells Jordi Joan, Francesc Serralta o Tomas Ferrandis, alcaldes de Tavernes, Xeraco i Xeresa, acompanyaren a la diputada de Turisme, Pilar Moncho, que després d’un sopar amb representació de diversos col·lectius van visitar el Festivern.


I també indicar que avui de bon matí, els serveis de neteja estaven treballant a destall, per deixar tota la zona d’afecció de l’Envelat neta i polida abans de la tasca diària habitual. Ho podeu observar a les fotografies preses abans de les 8 del matí.

Concert avui a l'envelat

A més de viure l'acomiadament de "Los Chicos del Maíz" dels escenaris, podrem gaudir amb al música i bon ambient protagonitzas per Auxili, Pirats Sound Sistema, els italians Train To Roots i Talco desplegaran les seves lletres carregades del millor reggae. Grups que, juntament amb la New York Ska-Jazz, Mafalda, PlanB, Ítaca Band, Dr. Prats, Atupa i la Trocamba Matanusca, formen part d’una oferta immillorable per a gaudir de la darrera nit de l’any.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La façana general de 40 metres que no s’ha tapat enguany per tal de facilitar entrades i eixides dels festiverners al recinte, propicia que durant la duració del festival des de dijous (laborable) els veïns de la zona no puguen pegar ull.
Algo havera aïllat el so!!!
O era per estalviar en el muntatge?

La Cotorra de la Vall ha dit...

L'organització ha decidit fer-ho així per millorar entrades i eixides i tindre més seguretat.
Errat, encertat? siga com siga no va ser per estalviar en el muntatge. Costa el mateix.

Els altres anys sempre durant el concerts ha estat portes ben obertes i fins i tot laterals i suposem el soroll seria semblant.

Anònim ha dit...

Podrien encarar cap a la platja i molestarien menys als veïns. Dic jo

Veïna ha dit...

Hi ha gent a qui li molesta TOT, menys les molesties que ells causen als demés. Hi ha gent a qui no li molesten les Falles ( que son més, i més escampades) i en canvi li molesta el Festivern. Questió de gustos. Jo que per gust i per edat no soc ni de Falles, ni de Festivern, entenc que les primeres agraden a molta gent del poble que s'ho passa bé tot l'any preparant-les, i una setmana disfrutant-les; i que el segon aporta alegria i vitalitat a un poble que abans es quedava mort per estes dates. Anima els beneficis dels comerços i tranquilitza els pares, els fills del quals fan la festa sense agarrar els cotxes. Em sembla que val la pena la molestia que ens puga representar als demés, perquè son dies puntuals.