L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 22 de desembre del 2016

La baixada del nivell de la mar facilita obrir les canonades de desaigüe



La baixada del nivell de la mar ha permés obrir les canonades que desaigüen a la mar les terres inundades de la Marina. Ha estat una tasca que s'ha pogut efectuar el dia d'avui perquè, tal com ahir vam dir i vam informar amb un vídeo, la mar estava fins i tot pitjor que els dies centrals de la gota freda, tal que la nit del dimarts-dimecres fins i tot les ones saltaren les motes en la Goleta.

La tasca l'ha realitzada la màquina que va comprar temps arrere, una inversió que el PP va criticar molt al regidor d'Agricultura Javier Escrihuela, tant que fins i tot va arribar a dir que era una inversió innecessària i que no aprofitava per les tasques que calia fer a Tavernes i que no es pagaria mai la inversió feta. Recordem que la màquina  va costar 60.000 euros


Ara, quan ha passat un temps i s'ha vist el treball efectuat per la màquina, la pregunta és: ¿valia la pena o no la compra de la màquina? S'ha amortitzat ja la inversió?

I tant que valia la pena comprar-la i es pot donar per amortitzada després de vore el mal que s'ha evitat que fera el riu. Amortitzada i ben amortitzada, senyors del PP, en nomes un any.

Recordem que amb eixa màquina es va netejar tot el riu Vaca el passat setembre i els efectes del bon treball realitzat  s'han vist ara, quan el riu ha portat més aigua que en anys i anys i no ha fet pràcticament mal. ¿Quants euros de mal hauria fet el riu? Segurament molt, més dels 60.000 euros que va costar, i amb  el mal que ha deixat de fer la riuada del Vaca la màquina ja està amortitzada. I ben amortitzada.