L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 18 de desembre del 2016

La part pijor del temporal s'allarga fins demà dilluns, amb situació complicada


L’Agència Estatal de Meteorologia (AEMT) ha advertit en un avis que “probablement la fase més adversa del temporal de llevant es registrarà en les pròximes 24 hores” i considera que tot al llarg del matí de demà dilluns poden registrar-se grans plogudes. L'alerta taronja per pluges està activada fins a demà dilluns.  

La situació meteorològica serà molt complicada dilluns a les comarques del centre del país, ja que es poden registrar importants acumulats de precipitació. Es tracta d'una situació perillosa perquè a la zona ha plogut moltíssim l'últim mes (200-400 l/m²) i la terra es troba ja saturada d'aigua, de manera que es podrien produir crescudes molt importants als rius, rambles i barrancs.

 Les comarques on podrien donar-se aquestes quantitats impressionants en principi són la Canal de Navarrés, la Ribera Alta, la Ribera Baixa, la Costera, la Vall d'Albaida, la Safor, la Marina Alta, el Comtat i el nord de l'Alcoià i la Marina Baixa, açò segons AVAMET.