L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 21 de desembre del 2016

La Policia Local controlarà la venda i consum d'alcohol en Nadal i Cap d'Any


La Policia Local de Tavernes ampliarà la vigilància dels establiments especialment en períodes de Nadal, Cap d’Any, vespres de festiu, falles i semblants, davant l’alarma social recent i les estadístiques oficials, que detecten un augment en el consum d’alcohol en els menors d’edat.

La Junta Local de Seguretat, que es va celebrar recentment, va tractar el tema de la venda i consum d’alcohol a menors, perquè és un qüestió que preocupa.

Cal tindre en compte la prohibició de la venda, el subministrament, gratuït o no, i el consum de begudes alcohòliques a menors de 18 anys. A més, la norma prohibeix vendre alcohol entre les 22 i les 7 hores si no és per a consumir dins del local, així com vendre alcohol en la via pública.

Per esta raó, i amb l’objectiu de previndre i conscienciar, la Policia Local ha repartit als establiments que dispensen begudes alcohòliques i tabac tota la informació sobre la normativa vigent.

Està previst implantar servicis esporàdics policials de paisà, que verifiquen el compliment de la norma, i detecten també persones majors d’edat que compren begudes alcohòliques per a menors.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Segur que no multen a ningú