L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 20 de desembre del 2016

L'alcalde agraeix la tasca feta en la lluita contra el temporal

Els camps avui estaven encara plens d'aigua
  L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha anunciat que s'ha decretat la finalització de totes las preemergèncias vigents i recorda que passaran uns dies fins que Tavernes torne a la normalitat.

L'alcalde remarca que ara és el moment d'agrair  a totes les persones i organismes que han aconseguit que els danys del temporal dels últims dies hagen sigut els mínims possibles i evitar que tot anara a pitjor.

I fa, en nom propi i de la ciutat, al regidor d'agricultura Javier Escrihuela i al seu departament, a Pere Sifres i a l'agrària per la feina preventiva feta al riu i barrancs i el seguiment constant del cabals; als operaris municipals i el seu responsable Adolfo Molina Mafé que han estat treballant 24 hores al dia; a Protecció Civil i el seu cap Julio Miralles, que sempre han estat ahí; a la regidora de seguretat Llum Sansaloni, al cap de la Policia Miguel Chofre i tota la plantilla  per coordinar totes les accions; al tècnic Juan de Dios Fernández pel seu assessorament tècnic, al regidor Mario Enguix, que sempre s'ha brindat a ajudar; als contractistes de neteja i de l'aigua potable per estar a l'aguait en tot moment.

I també a totes les persones que han col.laborat en l'Ajuntament: primer, seguint les indicacions del consistori i, segon, avisant de les incidències que veien en les vies públiques. 

Moltes gràcies a tots.