L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 30 de desembre del 2016

Qui em compra un televisor, cariño morena, que els tinc barats...



En el mateix rovellet de Tavernes, en ple centre, al costat de l'entrada de l'aparcament del Passeig del País Valencià i dipositat amb "nocturnitat". Per aquestes persones amb poc sentit cívic qualsevol lloc i temps és bo,  i ni el centre de Tavernes no s'escapa. I no serà perquè no hi havia llum, que en les façanes de fons de la fotografia es pot comprovar que la hi havia, i ben bona.

Però tenen igual, com que saben que són invisibles per a la resta de veïns, que ningú els ha de vore mai deixant trastos enmig del carrer, se n'aprofiten. I no es paren en palletes, eh, enmig del centre urbà de Tavernes, en una zona on viuen centenars de famílies i a una hora on hi ha gent pel carrer o la gent no està encara gitada i els pot vore des de les finestres. La fotografia que ens han enviat està presa a les 11 de la nit. 

La cançó de sempre: qui em compra un matalaf, qui em compra uns mobles vells, qui em compra uns televisors o monitors (tant s'hi val), qui em compra... 

I sort que aquests autors no són del Festivern. Si ho arriben a ser...

Ara, la culpa alguns diran, com sempre, que és de l'Ajuntament o de FCC que no netegen, que no es preocupen...  Sempre la paga, com es diu per Tavernes, poca roba, els autors no ho paguen mai ni es claven mai amb ells.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No tenim remei

Anònim ha dit...

Quina poca vergonya i que diran de nosaltres.