L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 30 de desembre del 2016

Una bona iniciativa en la lluita contra la violència masclista



L’Ajuntament de Tavernes a través de la regidoria d’Igualtat i Serveis Socials que dirigeix la regidora de Compromís Noe Alberola està duent a cap una iniciativa novedosa dins de les tasques de conscienciació de la societat en la lluita contra la violència masclista.

Tavernes, tal com hem dit en moltes ocasions, desenvoluparà fins el pròxim mes de novembre la campanya “No es no”, dedicat a la eradicació de la xancra social que és la violència masclisa i que tantes morts ha provocat enguany. Al llarg del temps i fins novembre del 2017 hi ha previstes campanyes i actuacions amb aquesta finalitat.

Ahir l’Ajuntament portava la campanya fins el Festivern, a la zona d’acampada,  on vint joves voluntàries amb les samarretes rosa feren durant el dia tasca de conscienciació i repartiren 1.300 polseres i punts de llibre a més de donar informació que a Tavernes hi ha agents formats en violència de gènere, tant a la guàrdia civil com a la policia local, que no es deuen tolerar ni consentir les conductes masclistes i cal reaccionar i fer possible el lema "No, és no".



 La campanya després es va traslladar a la nit al concert de la Casa de la Cultura, on tots els assistents abans d’entrar eren informats i se’ls lliurava polseres i punts de llibre. En total es van repartir uns 700 entre els assistents al concert.

La regidoria d’Igualtat i Serveis Socials ha repartit cartells, polseres i punts de llibre en els establiments hostalers de la població. En total ja s’han repartit més de mil impresos informatius, en una tasca que continuarà  i on es pot arribar a un total de 4.000 repartits mentre dure el Festivern.