L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 21 de desembre del 2016

Vídeo: La platja de la Goleta avui, després de la gota freda



Així ha quedat la platja de la Goleta després del segon temporal que ha patit en les dues darreres setmanes. El vídeo és bastat aclaridor. Sembla ser, i així es pot comprovar en el vídeo, que anit va haver una gran maror i en alguns moments les ones van saltar la mota. De fet, podeu escoltar encar el soroll de la mar i apreciar la grandària de les ones.

Observareu també que moltes de les canyes acumulades el passat cap de setmana pel temporal, ara han quasi desaparegut i moltes de les canyes estan dalt de les motes arrossegades per les ones.

La part que semblava més dèbil de la mota, on es troba "Mel de Romer" i "l'avió" de desaigüe del llac de la Goleta, ha aguantat sense problemes. El reforç de la duna que amb caràcter preventiu va fer l'Ajuntament durant el passat temporal ha fet la seua faena i les ones han entrat més la zona on es troben les instal·lacions esportives.

La situació que hem viscut, i que ja feia anys que no veiem, ¿durà a reconsiderar l'execució d'un projecte definitiu per salvar la platja? El temps ho dirà.