L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 20 de gener del 2017

Ahir vam tindre un dia mogut des del punt de vista de l'oratge



Ahir, i sobre tot per la vesprada i primeres hores de la nit, vam tindre un dia mogut. Sobre tot com ja vam indicar per l'aire que feia encara més molesta la pluja que va caure, amb molta intensitat en alguns moments i acompanyada de granís, encara que no vam tindre la intensitat d'altres pobles com Gandia, que va cobrir els carrers d'un mantell com si fos neu.

Les plogudes feren que el nivell de l'aigua del Vaca augmentara, i el pas per l'assut es va tancar donat que l'aigua ja anava per dalt del camí.

La situació en general estava controlada: Des del departament d'Agricultura s'havien obertes les comportes del riu Vaca, la comporta de la Séquia Mare també estava oberta i es degotava per l'alt nivell, la Séquia la Bova estava controlada i amb mig nivell d'aigua i el riu corria be.


 L'Ajuntament va procedir a reforçar amb arena la duna dels campets de futbet de la platja, donat que el fort temporal ja estava fent que l'aigua botara en alguns moments.

Els problemes del temporal que estem patir es van també notar ahir en el tren, i el servei entre Cullera i Tavernes va estar tallada per haver caigut un arbre damunt de la catenària.


Quan a neu, no l'hem vista al contrari del que ha passat en altres comarques, encara que sí que  la vam tindre ben aprop com podeu veure en aquesta fotografia presa en la mateixa autopista, prop de l'eixida de Xeresa ahir a migdia.