L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 18 de gener del 2017

Avui comença FITUR i Tavernes potencia el seu patrimoni històric i cultural


El patrimoni històric i cultural, les nostres festes i tradicions com són les falles, és la basa que Tavernes juga a FITUR, la Fira Internacional de Turisme que té lloc aquesta setmana a Madrid.

La participació de Tavernes es fa dins del paraigua de la marca Valldigna, i en el pavelló que munta el Patronat de Turisme de la Diputació de València.
 
Avui dimecres, Bolomor ocuparà el centre de les accions divulgatives de Tavernes i el mateix alcalde Jordi Joan participarà en una taula redona que presentarà totes les accions que es duen a cap a donar valor aquest jaciment arqueològic, entre les quals cal esmentar les visites organitzades i els tallers didàctics en la cova. 

 L’equip de científics de Bolomor també hi estarà present per a fer difusió del projecte de la cova i explicar al visitant que és un jaciment excel·lent per a descobrir les característiques del poblament paleolític europeu i les formes de vida dels neandertals i altres homínids.


Els costums i tradicions i les festes també tindran la seua promoció i en aquest cas i com ve essent habitual des de fa anys es compta amb la fallera major de Tavernes, Carolina Pérez, i el vicepresident primer de la Junta Local Fallera, Ximo Felis, per fer promoció de la festa fallera. 

Però no nomes això sino que  Fitur serà l’aparador per a mostrar l’oferta del municipi, com les platges, els espais naturals, la cultura, les festes, la gastronomia i l’oci.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i el regidor de Turisme, Josep Llàcer, hi assistiran per a donar a conèixer el treball municipal de cara a les polítiques de planificació d’un turisme sostenible i de qualitat, sempre  amb l’objectiu de millorar la competitivitat de la nostra ciutat com a destinació turística, apostant per la cura del patrimoni natural i paisatgístic, i restaurant els entorns urbans. 

Les imatges il·lustratives són de la passada edició de Fitur, 2016



1 comentari:

Anònim ha dit...

El turisme sostenible i de qulitat no es conforma en qualsevol cosa. Per a vendre marca Tavernes o marca Valldigna, hauriem de començar perquè el territori estiguera net. Hi ha brutícia per tot arreu. Obviament la culpa és dels qui embruten. Però la imatge de brutícia ens deixa en mal lloc al territori i caldrà corregir-ho.