L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 17 de gener del 2017

Continuen els treballs de reparació de la coberta del pavelló municipal


L’Ajuntament de Tavernes ha començat les obres per a arreglar les goteres que hi ha als pavellons coberts del camp d’esports, on es fan les activitats de gimnàstica i es disputen els partits de bàsquet i de futbet.

Els treballadors de l'empresa contractada per l'Ajuntament continuen en els treballs d'arreglar les goteres que té el sostre del pavelló cobert. Ahir pel matí els trobàvem en plena faena, que avui s'ha paralitzat per la pluja que hem tingut, i com és lògic es reprendran només l'oratge ho permeta.


Les goteres de la instal·lació esportiva han estat una constant des que es va inaugurar  fa més de deu anys i ara el que tots esperem és que les obres d'aquesta empresa especialitzada en reparació i manteniment de cobertes donen bon fruit, perquè no cal parlar de quan difícil resulta de vegades poder tancar les goteres.

Els treballs en el pavelló menut són netejar i segellar totes les canals en mal estat, reposar elements de xapa en les juntes per a evitar filtracions i revisar el segellament dels ancoratges de la coberta. En el pavelló gran es substituirà la canal doble de recollida d’aigües, que està rovellada, i es taparà completament la coberta per a evitar filtracions i goteres.

.