L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 13 de gener del 2017

El pi de Sant Antoni ja està preparat



L'Ajuntament ha acabat el muntatge del pi que cremarà dissabte al Passeig del País Valencià en honor a Sant Antoni del Porquet. La festa del sant un any més està organitzada per la Comissió de Festes Sant Antoni Abat i l’Associació d’Amics del Cavall de la Valldigna, i compta amb la col·laboració del Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes i el patrocini de l’Ajuntament de Tavernes.

Els actes a Sant Antoni comencen demà dissabte, amb una exhibició de cavalls en la zona del Festivern a partir de les 17 hores, i tot seguit una cercavila en honor del sant amb la participació de l’Associació d’Amics del Cavall de la Valldigna. A les 20:00 hores  es realitzarà la tradicional cremada del pi al Passeig del País Valencià, on també hi haurà sopar de torrada.

El diumenge, dia 15 de gener, està anunciat un esmorzar al multiusos i després la missa en honor a Sant Antoni, a les 11 hores, en l'església de Sant Pere. En acabar, una cercavila amb cavalls acompanyant el sant, des de l’Ajuntament fins al Passeig Colon. És aci on, com es habitual des de fa uns anys, tindrà lloc la benedicció dels animals precidida d'una dansada del Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes.