L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 22 de gener del 2017

El valler Eduardo Llácer convocat en la selecció espanyola sub-23 de ciclisme


El ciclista de Tavernes Eduardo Llácer Gabarrón ha estat convocat per a formar part de la selecció espanyola sub-23 que disputarà la 68ª edició de la Volta a la Comunitat Valenciana-Gran premi Banc de Sabadell. El valler actualment pertany a l'equip Aldro Team i va ser alumne de l’Escola de Ciclisme la Valldigna i ara és tècnic de la mateixa.

Edu Llácer correrà la Volta 2017, una prova que comptarà en aquesta edició amb equips com Sky, Astana, BMC Racing Team o Movistar, entre altres.

La ronda autonòmica s’hi disputarà de l'1 al 5 de febrer amb una primera etapa a Oriola i l'última a València.

Les etapes:
1a etapa, febrer 1: Platges d'Oriola-Oriola, CRE 37,9 km.
2a etapa, febrer 2: Alacant-Dénia. 178,6 km.
3a etapa, febrer 3: Canals-Riba-roja. 163 km.
4a etapa, febrer 4: Sogorb-Llucena-Mas de la Costa. 180,9 km.
5a etapa, febrer 5: Paterna-València. 130 km.