L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 9 de gener del 2017

El vídeo de la cavalcada dels Reis d'Orient de Tavernes (2017)



Us hem preparat un vídeo resum de la cavalcada de Reis d'Orient celebrada ahir. Un gran muntatge i excel·lent organització de la Federació de Falles de Tavernes que ha col·laborat estretament amb la regidoria de Cultura de l'Ajuntament per oferir, un any més, un acte ple de fantasia, color, música i sobre tot il·lusió, molta il·lusió per als xiquets i xiquetes de Tavernes. 

Un any més la cavalcada de Tavernes ha estat ben rebuda i ben considerada pels veïns, i són molts els que en a
cabar la qualificaren d'espectacular i ben organitzada, confessant que els fills havien gaudit de valent amb els personatges i l'espectacle final a la Plaça Major, del qual també s'arrepleguen uns minuts en el vídeo.

El vídeo podem dir que està dividit en dues parts: una d'imatges de la cavalcada tant en el moment de l'eixida com en Carrer Major, mentre la segona són imatges dels actes de la Plaça Major, amb la recepció de Melcior, Gaspar i Baltasar a la porta de l'Ajuntament, i els parlaments de l'alcalde de la localitat donant-los los benvinguda i les paraules del rei Baltasar, que va parlar en nom de Ses Majestats. 

Hem conservat l'audio original. Gaudiu-ne!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Podrieu haver fet nota del pessic del 2n premi que s'ha repartit a la Papereria d'Andrea :-)