L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 5 de gener del 2017

Els Reis d'Orient arriben a la platja i preparen la visita de la vesprada a la ciutat




Ses Majestats els Reis d'Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar han arribat aquest matí a la platja de Tavernes i ho han fet enmig d’una gran expectació dels xiquets i xiquetes que els esperaven a l'Escoleta per saludar-los personalment. Els reis fan un descans del llarg viatge abans de l'arribada a la ciutat per la gran cavalcada de la vesprada.
 
Els Reis d'Orient han volgut conéixer la platja i han fet una volteta amb carreta i cavall com una forma especial d'avisar a tot Tavernes que ja es troben al nostre terme i disposats aquesta nit a deixar els joguets que els han demanat.


 Els reis després han passat a rebre els xiquets i xiquetes i, com sol passar, els majorets són els més valents mentre sempre hi ha algun menut per poruc a l'hora d’acostar-s'hi.
 

A hores d'ara, els Reis de l’Orient ja descansen del seu viatge i agafen forces per a la cavalcada d’aquesta vesprada.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt pobre l'animació,la decoració i pocs xiquets. Pareix que Aceplat vullga carregarse este acte.

Anònim ha dit...

S'han encarregat les falles, i hi ha pocs xiquets en la platja.

Anònim ha dit...

Pues atres anys estava la escoleta de la plaja a tope. Antes vivien tants xiquets a la mar i ara ninguno?
Si van aixina,millor que al proxim any fagen Aceplat els reis del poble.

Anònim ha dit...

Aceplat este año no ha intervenido, lo han hecho todo las fallas