L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 5 de gener del 2017

Gràcies al permís de Tavernes es va facilitar un bon servei de taxi en el Festivern.




El permís de reciprocitat de Tavernes als taxis de l’Àrea Comarcal de la Safor per a treballar conjuntament amb els locals durant el Festivern va millorar el servei perquè als tres vehicles de Tavernes es van sumar els 14 taxis de la xarxa comarcal.  Gràcies al permís de reciprocitat que es va donar es va passar de 3 a 17 taxis en la zona de Tavernes, per la qual cosa es va oferir un bon servei", expliquen des de l'Associació de Taxistes de la Safor, segons publica avui Les Províncies.

Una cosa és important saber: A la Safor-Valldigna hi ha el servei nomenat “Area Comarcal de la Safor” format per 28 municipis i, hi ha  a banda les tres àrees de Gandia, Oliva i Tavernes. I açò és així des que el govern del PP a la Generalitat va regular els serveis i va establir les tres grans ciutats com a independents i va formar amb les localitats menudes una àrea única.

La llei establida pel PP no permet arreplegar a viatgers fora de la seua zona d'actuació i els taxistes s'enfronten a fortes denúncies si ho fan.  Ho expliquem: un taxi de l’Àrea Comarcal de la Safor, per exemple d'Almoines pot portar un passatger d’Almoines a Tavernes sense problemes, però no pot anar a Tavernes de buit per arreplegar ací un  passatger i traslladar-lo a Almoines. Aqueix servei correspon al taxi de Tavernes.

El permís especial de Tavernes va donar bon resultat  i no el va tindre Gandia per als trasllats de les seus sales de festes. L’Ajuntament de Gandia i la Conselleria de Vertebració del Territori no van considerar necessari concedir el permís de reciprocitat per a Cap d'Any en aquella ciutat. Tavernes, com hem dit, si que el va tindre per l’excepcionalitat del Festivern.

Ho hem dit  ja: Gandia Oliva i Tavernes són àrees a part de l‘Àrea Comarcal de la Safor perquè la llei del PP així ho va decidir.  És lamentable que manipule la realitat i, com fa el blog afí al PP de Tavernes, es vulga fer creure als vallers una cosa diferent, i en un titular acusen a la Conselleria de Vertebració del Territori d’haver exclòs a Tavernes de l’Àrea Comarca de la Safor.

Fa la impressió que les noticies només cerquen, siga com siga, criticar la tasca del govern actual, siga el de Tavernes o el de la Generalitat de rebot, encara que per això s' interpreten les lleis de manera ben poc fidel.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Visca el Festivern i tot el que conporte.

Anònim ha dit...

Estic fins els nassos. Sempre alarmant la gent amb mentides i mitges veritats. El PP ens fa viure amb el cor en un puny i sense referent fiable d'oposició. Són tan poc de fiar i tan exagerats que no ens creguem cap cosa que diuen i ens pot passar com el conte del pastor i el llop:alguna vegada podria estar errat el govern i no ens ho creurem.