L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 28 de gener del 2017

La banda de la SIUM triomfa a Amposta en la inauguració del cicle "De banda a banda"


El nom de Tavernes ha quedat alt, ben alt si hem de fer cas als aplaudiments dels espectadors que han assistit al concert d'inauguració del cicle "De banda a banda" que organitza "La Lira Ampostina” de Amposta ( el Montsià-Catalunya) i que ha tingut com a protagonista la banda de la SIUM de Tavernes.

 El cicle de Banda a Banda té com objectiu donar a conèixer, de manera directa i propera, la música de banda que es fa a fora de la ciutat d'Amposta. El cicle s’ha convertit en un referent per a moltes bandes de música de les terres valencianes i catalanes, i el País Valencià ha estat referència obligada per la seua cultura de banda, i no cal dir que entre les millors es troba la SIUM de Tavernes.


El concert s'ha celebrat a l’auditori de la Lira Ampostina (cal saber que hi ha una altra banda a la localitat La Unió Filaharmònica d'Amposta) i la nostra banda ha estat dirigida pel mestre titular Rafael Manuel Garrigós, sempre amb el seu bon fer i involucrat totalment amb els músics, que una vegada més han demostrat un gran nivell i una gran professionalitat, a pesar de la joventut de molts. I un públic que ha reconegut, com hem dit amb aplaudiments, però també de paraula l'alt nivell de la nostra banda.



El programa ha estat

PRIMERA PART 



ENCONTRES (pasdoble) Jose R. Pascual Vilaplana
KAPREKAR (Simfonia nº 1) Martínez Gallego
 

SEGONA PART

EL MIRACLE DE LA VIDA Bernardo Adam Ferrero
RAPSÒDIA LÍRICA ESPANYOLA Varis/Fernando Bonete