L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 12 de gener del 2017

La ràdio municipal de Tavernes ja té nom i imatge

“Valldigna Ràdio” és la nova ràdio municipal que s’escoltarà en el punt 107.8 de la FM i prestarà el servei des dels estudis ubicats en el Centre Social Dolores Rojas Almel·la.

L’Ajuntament de Tavernes va posar en marxa la creació de la ràdio municipal el gener de l’any passat amb les obres d’adequació dels estudis i la compra de l’equipament tècnic a través d’una subvenció dins del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València.

Des d’un primer moment, l’objectiu del govern municipal ha estat impulsar un servei radiofònic, que demanava la ciutadania, i que permetrà als veïns de Tavernes i dels voltants accedir a la informació més pròxima i rellevant de la Valldigna.

Valldigna Ràdio podrà començar les seues emissions en proves una vegada s’adjudique el contracte de subministrament a l’empresa que gestionarà la programació del matí.

“El govern municipal potenciarà un paper integrador i de potenciació de les associacions de Tavernes de forma que les associacions podran participar en la producció d’espais propis. Finalment, també busquem que aquest mitjà puga ser utilitzat pels comerços locals com una plataforma per a promocionar els seus productes i serveis, a fi de fer-los més visibles”, ha explicat el regidor de Comunicació, Enrique Chofre.

Recordem que l'empresa adjudicatària serà responsable de la programació matinal mentre per la vesprada serà l'espai dedicat a entitats i associacions locals. 

El nom que s’ha triat ha buscat la promoció de la llengua valenciana i el lligam cultural i històric dels pobles que integren la Valldigna. A més, ha estat una proposta concebuda per a ser fàcilment reconeguda i que contribueix a la cohesió de la vall.

La imatge de marca ha anat en la mateixa direcció. La V de Valldigna en taronja que és el color de la comunicació per excel·lència i a més representa el color predominant amb la taronja dels camps de Tavernes i transmet energia i vitalitat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvingua Valldigna Ràdio!! L'esperavem... però també la televisió valenciana i TV3!!!

Anònim ha dit...

Potser, estaria molt bé i es podria impulsar un programa fet per xiquets i joves de les escoles i instituts del poble. Segur que als centres els interessa com a activitat extraescolar o per tirar endavant algun programa educatiu oferit per la Generalitat i al qual tinguen opció d'accedir amb una iniciativa com aquesta.

Anònim ha dit...

Quan se sabrà quina és l'empresa adjudicatària?