L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 25 de gener del 2017

La vicepresidenta de la Diputació de València ha visitat la platja per a valorar els danys ocasionats pel temporal


L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i regidors de l’equip de govern han rebut avui pel matí Maria Josep Amigó en la platja de la Goleta, que ha estat la més castigada pel temporal. 

La platja de Tavernes va patir un fort temporal de pluja i vent la setmana passada i avui la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, en companyia de l’alcalde de Tavernes i regidors del govern municipal han acudit a la zona per a conèixer de primera mà els danys que s’hi han produït i la situació real de la platja.

Les autoritats han pogut observar els efectes del temporal que han  afectat greument la platja de la Goleta, arrossegant l’arena, desfent les dunes i trencant el canal de defensa. Fins i tot, ha deixat al descobert restes d’una antiga caseta que hi havia abans al costat dels camps de futbet, potser alguna resta de l'antic camping,  que es trobava sota l’arena.


Maria Josep Amigó ha assenyalat l’interés de la Diputació a visitar en persona els danys que havia ocasionat el temporal. “Volem estar al costat dels Ajuntaments i farem servir el Fons d’Emergències per tal d’arribar allà on no apleguen la resta d’Administracions. Recolzarem la demanda de l’Ajuntament de Tavernes perquè el Ministeri de Medi Ambient faça les obres necessàries, i invertisca els diners que facen falta a fi que Tavernes no es quede sense platja”.