L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 5 de gener del 2017

La visita dels patges reials és el preludi de la gran cavalcada dels Reis d'Orient


La visita dels patges de Ses Majestats els Reis d'Orient va ser acollida amb gran expectació per centenars de xiquets i xiquetes que es van acostar a la Plaça Major per lliurar les seues cartes als emissaris reials. Una gran cua es va formar de xiquets i pares que desitjaven saludar els patges, i en algun moment va arribar fora de la mateixa plaça.

Complia la missió que tenien encomanada i després d'arreplegar totes les cartes, les duran a ses majestats els Reis d'Orient que en aquests moments ja viatgen cap a Tavernes per ser protagonistes d'una nit màgica  i inoblidable per als menuts.

No obstant això, Ses Majestats faran primera una parada en el camí a la nostra platja, on descansaran unes horetes i aprofitaran per visitar els xiquets que hi viuen. Així que si voleu vore'ls aquest matí l'arribada està prevista sobre les 12 de migdia però els xiquets que hi vagen podran gaurdir de diversos joc en l'escoleta a partir de les 10'30 hores.


A la vesprada i a partir de les 18 hores està anunciada la cavalcada que des del Poliesportiu recorrera els carrers de Tavernes seguint el traçat habitual: carrer del Metge Paco Valiente, carrer del Molí, passeig Colon, carrer Rei Jaume, plaça Prado Comarcal, carrer València, carrer La Mar, carrer Major i acabarà en la plaça Major, on els menuts podran apropar-se als Reis i demanar-los els seus desitjos.

La cavalcada omplirà de fantasia, llum, música i color els colors i tindrà dues parts, una primera amb eix central la carrossa de la Fallera Major de Tavernes i la segona que representara la pel·lícula de Disney el "Retorn al País de Mai Més" amb carrosses on podrem vore una càmera gegant, el vaixell amb rodes del Capità Garfi, a més del llit de Peter Pan. Tots motius al·lusius del món de fantasia d'aquesta pel·lícula i on està previst que hi participen més de 200 persones en la posada en escena.

La cavalcada que organitza la Federació de Falles Junta Local Fallera de Tavernes, compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Tavernes i la col·laboració de La Valltukà, la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes, l’Associació Amics del Cavall, la Banda del Fénix i Al-digna Bellydance.