L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 12 de gener del 2017

L'Ajuntament repara les goteres del pavello d'esports

Treballs actuals de reparació de goteres
L’Ajuntament de Tavernes ha començat les obres per a arreglar les goteres que hi ha als pavellons coberts del camp d’esports, on es fan les activitats de gimnàstica i es disputen els partits de bàsquet i de futbet.

L'Ajuntament busca solucionar les goteres que vénen apareixent al sostre de la instal·lació esportiva des de pràcticament la seua inauguració  fa més de deu anys i que afecten als dos pavellons que formen la instal·lació. 

El regidor d'Esports, Josep Llácer, ha indicat que "treballem per a millorar i mantindre les instal·lacions esportives i continuarem en esta línia per a evitar molèsties als usuaris i donar millor servei del poliesportiu municipal als ciutadans de Tavernes”.

Els treballs a executar són, en el pavelló menut, netejar i segellar totes les canals en mal estat a més de reposar elements de xapa en les juntes per a evitar filtracions, a banda de revisar el segellament dels ancoratges de la coberta. En el pavelló gran es substituirà la canal doble de recollida d’aigües, que està rovellada, i es taparà completament la coberta per a evitar filtracions i goteres.

Els treballs els du a cap una empresa especialitzada en reparació i manteniment de cobertes i tancaments industrials i té un pressupost de 7.000 euros dels fons propis de l’Ajuntament.
Una imatge de les reparacions en la passada legislatura
 Cal indicar que el problema de goteres en els pavellons ve de molt de temps, pràcticament des què es va inaugurar, quan no es van solucionar, apareixen en períodes de grans pluges com el del passat desembre i s'han anat agreujant amb el pas del temps. El govern municipal va dur a cap diversos treballs de reparació i segellament del sostre en la passada legislatura, però han tornat a aparéixer i  ara s'ha escomés aquest treball més ample
.