L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 13 de gener del 2017

L’ex-president del PP de la Generalitat i de Bancaixa, José Luis Olivas, condemnat a un any i mig de presó


El jutjat penal número 6 de València ha condemnat l’ex-president del PP de la Generalitat i de Bancaixa, José Luis Olivas, i a l’empresari Vicente Cotino, nebot del conseller Cotino, a un any i mig de presó per haver falsificat una factura per a justificar un assessorament en la compra d’unes accions d’una empresa eòlica que mai no va existir. 

La jutgessa els considera culpables d’un delictes de falsedat documental i contra la hisenda pública i en la sentència afirma que els dos es van posar d’acord per a falsificar una factura per uns suposats serveis d’assessorament que oferia una empresa creada per Olivas a una altra empresa propietat de la família Cotino, Sedesa Invesiones.

L’ex-president de la Generalitat haurà de pagar una multa de 151.800 euros i tant ell com l’empresari hauran d’indemnitzar Hisenda amb 150.000 euros pel diner defraudat el 2008 amb el fals assessorament.

I en aquestes mans va estar la Generalitat Valenciana durant anys!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tots a la presó!

Anònim ha dit...

Ja voldria jo una pena de presó com eixa. Per la temporalitat i condicions. I sense tornar ni un xavo. Els meus hereus no patirien en la seua vida fam i tindrien totes les comodiatats. Poca vergonya!!!!

Anònim ha dit...

Si que han de pagar. Cal llegir fins al final...

"L’ex-president de la Generalitat haurà de pagar una multa de 151.800 euros i tant ell com l’empresari hauran d’indemnitzar Hisenda amb 150.000 euros pel diner defraudat el 2008 amb el fals assessorament."

Anònim ha dit...

I això es tot el que han "birlat"?