L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 10 de gener del 2017

Quatre empreses opten a la programació de Valldigna Ràdio, la nova emissora municipal


Quatre empreses opten a la programació del matí de la ràdio municipal de Tavernes, atès que la programació de la vesprada quedaria reservada a programes de les entitats locals. L'empresa que siga escollida per a la programació del matí haurà de donar assistència tècnica a les entitats.

Les quatre empreses s'han presentat a una adjudicació que es realitzarà pel procediment de negociat sense publicitat. Les empreses presentades havien assenyalat prèviament a l'Ajuntament la voluntat de presentar-se al concurs d'adjudicació i se'ls ha respectat el seu desig. 

No obstant  Valldigna Ràdio, que és el nom triat per a la emissora municipal, és de gestió directa municipal i les empreses presentades només ompliren la programació durant la franja horària del matí. La graella de programació haurà de  respectar les condicions tècniques tals com els minuts d'informació o l'ús del valencià.

La decisió pot donar-se a conèixer aquesta mateixa setmana i arriba tres un procés que ha sigut complicat en alguns moments en treballar-se sobre el projecte que va presentar en la legislatura 1991-95 l'Ajuntament, i que s'ha hagut de recuperar i adaptar a les noves condicions tècniques i d'ubicació, atès que en aquell temps es contemplava les cases de mestres del CEIP Sant Miquel per a allotjar la ràdio i ara serà el Centre Social Rojas Almel·la. 

De les quatre empreses que s'han presentat dues són de la Valldigna. En una d'elles participen el corresponsal de "Las Provincias", Carlos Gimeno, que va iniciar l'any 2001 una ràdio il·legal local consentida pel PP  i que, amb dues etapes i gestor diferent,  va funcionar sense problemes mentre el PP va tindre el govern de Tavernes, i el que va ser cap del gabinet de premsa en la passada legislatura, Vicente Bufante, fins que va ser cessat a petició del PSOE, partit que formava amb Compromis del govern local.

La segona empresa és Comarcal Valldigna Radie SL, amb administradors Alejandro Blasco i Noelia Cristina Castañó, que ja van portar la gestion de la emissora local en la seua última etapa, abans que el govern del PP de la Generalitat decidira el seu tancament. 

La decisió del govern del PP de la Generalitat de tancar l'emissora local va tenir lloc en la passada legislatura, després que Compromís substituís al PP en la alcaldia de Tavernes.

Les altres dues empreses són Planeo Spain SL, gestionada per Mónica Puente Carrillo, de Gandia, i Luito MBM Import SL, radicada en el Grau i amb gestor Luis Castelló. 

La emissora sense data encara per a l'inici d'emissió es dirà Valldigna Ràdio i es podrà sintonitzar en el 107.8 de la freqüència modulada (FM).

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Confie que després el que va demostrar Carlos Gimeno en l'anterior ràdio i demostra ara en el diari, i pel bé de la mateixa emissora, no se li done la concessió.

Anònim ha dit...

quan començarà a emetre?

Anònim ha dit...

Em quede amb l'última etapa de Tres Creus Ràdio, recuperà el dinamisme i les ganes de treballar que s'havien perdut per part del administradors que la crearen.

Anònim ha dit...

Gimeno y Bufante son enemigos declarados por sus hechos de este gobierno y han demostrado no ser imparciales con éste, los dos por resentimiento, y por lo tanto no seran tampoco neutrales, prefiero a Iris y a Blasco, que se dedicaron imparcialmente a hacer una radiofórmula exitosa.

Anònim ha dit...

Carlos volia vendre la radio quant era dell; i ara vol tornar a la radio. Aço es una ruleta?

Anònim ha dit...

Volem q torne carlos volem la antiga radio cotorreta la que de xiquet venia corregens de escola per a tocar i dedicar una canço

Anònim ha dit...

Les dedicatories o peticions van estar molt be al principi, per que era novedat, pero despres es feren molt de sempre el mateix i al final a la radio sempre tocaven les mateixes i demanaven les mateixes cançons. La radio va baixar molt la calitat per no fer cambis. Algun programa de felicitacions estaria be,pero que tot els dies foren dedicatories era masa pesat.

Anònim ha dit...

Res de l'actualitat, cap comentari sobre la política del poble, cap obertura als partits, cap programa de debat polític o cultural, cap programa obert a les entitats... En resum, res que poguera molestar al PP. Les noticies majorment llegides de "Las Provincias", i tot sabem qui les escrivia.
I la prohibicio a qualsevol que col·laborarà d'expressar una idea política.
Els debats nomes en eleccions, i ni això. L'ultima elecció municipal sota la direcció de Gimeno, quan ja es veia que el PP podia perdre la majoria, es van suprimir els debats.
Eixa era la ràdio que vam tindre.

Anònim ha dit...

Empresa PLANEO SPAIN SL Con fecha 25 de marzo de 2015 se inscribe en el Registro Mercantil el nombramiento de Puente Carrillo Monica como Administrador Único de la sociedad

Sector ActividadACTIVIDADES ADMINISTRATIVAS > AGENCIAS DE VIAJE Y SERVICIOS TURÍSTICOS

De PLANATGE SPAIN res de res.



La localización de LUITO MBM IMPORT SOCIEDAD LIMITADA. es AVENIDA DEL GRAU (GRAO), 237 en el municipio de GANDIA, de VALENCIA.
Tiene una antigüedad de 3 años. Fué constituida el 22/10/2014 con el siguiente objeto social: Intermediarios del comercio especializados en la venta de productos específicos (CNAE 4618). Comercio al por mayor, no especializado, de productos alimenticios, bebidas y tabaco (CNAE 4639). Intermediarios del comercio de combustibles, minerales, metales y productos químicos industriales (CNAE 4612).
LUITO MBM IMPORT SOCIEDAD LIMITADA. está clasificada dentro de la lista de actividades económicas CNAE 2009 como:
4618: Intermediarios del comercio especializados en la venta de otros productos específicos
461: Intermediarios del comercio
46: Comercio al por mayor e intermediarios del comercio, excepto de vehículos de motor y motocicletas
Constan 2 administradores o directivos para esta empresa.

Estes empreses de Gandia segur que tenen intenció de presentar-se voluntàriament o les han buscat per omplir expedient i dir que no tots són del poble?
Poca experiència,gremis que no tenen res a vore...les administracions locals no estan obligades acceptar totes les peticions d'invitació als contractes menors...

Anònim ha dit...

És curiós el que opinen alguns sobre Gimeno i Bufante.
A Gimeno no el conec, però a Vicent si, i se li acusa de
partidisme quan sent cap de premsa en l'anterior legislatura,
PP i PSOE no van parar d'acusar-li del mateix fins que va
haver de deixar el càrrec per pròpia voluntat per a afavorir
les negociacions entre Compromis i els partits de l'oposició,
que van demanar el seu cap, per a aprovar els pressupostos.
Ara que no està en l'ajuntament, són alguns membres i simpatitzants
de Compromis els que li acusen del contrari. Com està l'assumpte?
El que si sé és part del curriculum de Vicent Bufante. Ha
treballat en Ràdio Nacional, Cadena Cope i Radie 9, sent també
un dels primers locutors de la primera Ràdio Valldigna, així que,
una mica d'experiència i professionalitat té.
Desconec el curriculum de les altres empreses que opten a la
concessió, però supose que es tindrà en compte a l'hora de
prendre la decisió. O no?
Ah! La informació que dóna la Cotorra sobre els que opten a
la concessió si que és imparcial, No? jajaja.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Totalment imparcial i verídica. I damunt curta, però no vam voler dir res mes. Ara tu ens obligues com arguments de la nostra imparcialitat.

Si no forem imparcials i tinguerem un altra intenció d'informar hauriem afegit a Carlos Gimeno, fundador d'una emissora il·legal consentida durant anys pel PP (a canvi de què?), que el mateix gerent de la ràdio es soci-propietari d'una empresa de seguretat que va rebre de l'Ajuntament, governat pel PP, sobre els 450.000 euros per treballs de vigilància en el poble, que podrien haver fet els agents de la Policia Local, a mes de portar un centre juvenil que va costar els seus diners. Els treballs de vigilància sense cap contracte malgrat la continuïtat en el temps, vora quatre anys.

També hauríem pogut parlar de les factures girades a l'Ajuntament per avisos a la població mitjançant la ràdio (cares?), o el perquè del canvi de nom de l'emissora il.legal a Tres Creus i les presumptes gestions que es va dir existiren amb una gran cadena molt relacionada amb la Creu per vore si li la compraven.

O dels presumptes favors del govern del PP a l'hora de muntar festes joves i concerts en festes, i més coses que callem sobre el particular.