L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 27 de gener del 2017

Tavernes formarà els entrenadors i coordinadors dels clubs esportius sobre l’ús del desfibril·lador

Imatge del primer curs realitzat
La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes ha organitzat per als dies 6 i 7 de febrer unes jornades perquè el monitors, entrenadors i coordinadors dels diversos clubs de la població es capaciten i familiaritzen amb l’ús del desfibril·lador (Suport Vital Bàsic i Desfibril·lador Exter Semiautomàtic) que s'ha instal·lar en el pavelló del Poliesportiu Municipal. 

Amb estes jornades es pretén, a més d’actuar amb rapidesa, que el major nombre de personal dels clubs esportius usuaris del poliesportiu formen part d’una actuació integral dins la cadena de supervivència. Així s’aconseguirà atendre els accidentats amb alts nivells de qualitat i eficàcia, alhora que es garantirà la continuïtat assistencial. A banda, el curs servirà per a programar un protocol d’actuació en el Poliesportiu Municipal de Tavernes.

Les jornades seran a càrrec del professor en Suport Cardiovascular Bàsic,  Santiago Miñana Llorente, i s’impartirà en la Casa de la Cultura en horari de 18:00 a 20:00.