L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 14 de gener del 2017

Tavernes ha cremat aquesta nit la foguera de Sant Antoni



Tavernes ha celebrat aquesta nit la crema del pi que dedica a festejar a Sant Antoni del porquet, acte que ha tingut lloc al Passeig del País Valencià en una nit bastant freda, sobre tot pel vent que bufava. L'acte ha comptat amb una nodrida presència de representants municipals, entre ells l’alcalde, Jordi Joan, i regidors del governs municipals. 

El mossén titular de Sant Pere Apòstol ha estat l'encarregat d'efectuar la ´pregària a Sant Antoni i beneir la foguera, mentre l'alcalde ha recordat que és un dia que dediquem a les nostres mascotes i ha assenyalat l'atenció que els hem de tindre. 
 

El llançament d’una traca encesa per la regidora de Cultura, Encar Mifsud, ha servit per calar foc a la foguera que va cremar sense problemes. Cal destacar el bon treball de Protecció Civil en la tasca de pilotar el foc enmig del vent que en alguns moments bufava fort.  En el transcurs de l'acte hi ha hagut repartiment de mistela i venda d'entrepans per torrar l'embotit després..

Aquesta vesprada l'Associació d'Amics dels Cavall ha celebrat un acte d'exhibició de doma de cavalls en l'esplanada on es munta el Festivern. 
 

Actes per demà diumenge
 
Demà diumenge està anunciat un esmorzar al multiusos i després la missa en honor a Sant Antoni, a les 11 hores, en l'església de Sant Pere. En acabar, una cercavila amb cavalls acompanyant el sant, des de l’Ajuntament fins al Passeig Colon. És ací on, com és habitual des de fa uns anys, tindrà lloc la benedicció dels animals precedida d'una dansada del Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes