L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 30 de gener del 2017

Vídeo de la situació de la platja de la Goleta després del fort temporal dels dies 20 al 22 de gener


 
Diu el refrany que després de la tempestat arriba la calma. Després del fort temporal de pluja, vent i neu (segons quin lloc) ha arribat també la calma a la mar que banya la Goleta. Però les coses no són igual...

Si amb els primers temporals la platja va perdre molta arena, amb el darrer la pèrdua s'ha agreujat. La total desaparició del arenal ha deixat al descobert una gran quantitat de roques i pedres com mai no havíem vist, a més de restes que suposem de l'antic càmping la Paz, enllà els anys 1970.

El diumenge 22 la mar en va fer una de les seues, però ben grossa, i va trencar per distints punts del cordó dunar i va entrar a la urbanització.

Una setmana després podem comprovar quin és l'estat de la Goleta, com la platja ha desaparegut totalment, com les ones arriben a peu d'edificacions i també com l'Ajuntament té molt avançada la reposició de les dunes. Unes imatges les que us oferim que queden ja per a la història de la Goleta.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

On s'aprecia lo del càmping??

La Cotorra de la Vall ha dit...

No es pot apreciar perquè les restes han estat retirades i estaven ahir en la zona de campets suposem per traslladar-les a un abocador de residus. De tota manera tampoc els hauríem pogut veure per estar tapats per la reposició de dunes que ja s'ha fet.