L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 25 de gener del 2017

Xerrada sobre la clàusula sòl a la Casa de la Cultura




Organitzada per l’Associació de Veïns La Valldigna va tindre lloc ahir en la Casa de la Cultura una xerrada informativa sobre la “Clàusula Sòl” aplicada a les hipoteques i que ha estat declarada il·legal per la justícia europea. Un despatx especialitzat en temes com les preferents, i ara la problemàtica de la clàusula sòl ha explicat el tema que ha estat seguit per unes 80 persones.
 


La xerrada ha explicat el concepte d’aquesta clàusula que ha estat considerada abusiva, pel Tribunal Suprem. Després s’ha parlat de temes com què fer si has firmat un paper renunciat a reclamar perquè el van llevar eixa clàusula abans de la sentència, com reclamar els diners pagats o que fer si al constituir la hipoteca vas firmar dient que coneixes l’aplicació d’eixa clàusula.


 Al llarg del tema van sorgir casos de com actuar si el banc ha deixat d’aplicar-te l’índex de referència de préstecs hipotecaris (IRPH), les classes que hi ha i quins es poden considerar nuls, per passar després a un altre tema important: el pagament de les despeses de constitució de la hipoteca i les possibilitats de recobrar els diners.


Com a colofó, es va obrir un torn de preguntes, on molt dels assistents es van interessar per la solució del seu cas particular.