L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 24 de febrer del 2017

Avui divendres és la Nit d'Albaes

Nit d'Albaes

Avui divendres, dia 24, a les 21.00h es donarà inici a la Nit d'Albades que començara amb les que la Junta Local Fallera dedica a la fallera major de Tavernes, Carolina Pérez, i  que tindran lloc com es tradicional a la porta de l’Ajuntament amb la presencia de l’alcalde, Jordi Joan, i la corporació municipal. 

Tot seguir s’iniciarà el tradicional recorregut pels casals en el mateix ordre de presentació de les falles i en cada casal es dedicaran "albaes" a les respectives falleres major. .

Amb la "Nit d'Albaes" inicia La Junta Local Fallera de Tavernes els actes fallers organitzats per aquests cap de setmana i que tindran la màxima expressió demà dissabte, amb la "Cridà" 2017 a les 19 hores en la plaça de l’Ajuntament. 

Imatge de la Crida d'un altre any
Prèviament les falles es reuniran a les 17’15 hores  a la plaça per anar en cercavila a arreplegar a la fallera major de Tavernes i després, tots junts, es dirigiran a  la Plaça Major per escoltar la "Cridà". En acabar l’acte es lliuraran els premis corresponents al Campionat de Futbet, el concurs de narrativa i el de la postal nadalenca. 

L'acte de la "Cridà" acabarà amb un castell de focs d’artifici al passeig País Valencià i un sopar de germanor a l'antic magatzem de Vilber i fi de festa amb l'actuació del duo “La Máscara”.