L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 16 de febrer del 2017

Compromís denuncia que el govern de Rajoy destina diners del Corredor Mediterrani per a obres de Madrid


Compromís ha denunciat que el Govern de Rajoy menysprea els interessos del poble valencià a destinar fons del Corredor Mediterrani per a pagar el túnel de connexió entre els estacions madrilenyes d’Atocha i Chamartín. 

Compromís exigeix que corregisca la irracionalitat de fer que el Corredor Mediterrani passe per Madrid, cosa que considera és una humiliació per als territoris d’Andalusia, Múrcia, València i Catalunya perquè destina els diners pressupostats per a millorar els connexió d'aquests territoris i els canvia per infraestructures de Madrid.

“El Govern del PP ha d’entendre que per a millorar l’economia de tot l’Estat no solament cal invertir a Madrid. És intolerable que els territoris que conformen l’Eix Mediterrani, que alberguen el 50% de la població espanyola i representen el 45% del Producte Interior Brut (PIB), seguesquen sense comptar amb una línia d’alta velocitat que els unisquen entre si, i que la cornisa Mediterrània continue sense doble plataforma d’ample internacional”.

Compromís ha denunciat que mentre a Madrid les obres finançades amb els diners que eren per al Corredor Mediterrani avancen a tota màquina, mentre en el nostre territori les obres continuen paralitzades i  no tenim una connexió ferroviària digna.