L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 7 de febrer del 2017

Correguda de motos i molt perillosa en la carretera a Borderia





Aquest és el vídeo que avui s'ha pogut vore en algunes cadenes de TV nacionals. Una correguda de motos, espectadors inclosos,  en la carretera a Borderia, filmada en la zona d'Els Sequers, i que segons el logotip hauria estat enregistrat o almenys difós per la Guàrdia Civil.

Una irresponsabilitat més i molt perillosa per a la integritat no només dels participants, sinó per als conductors que podrien anar o tornar cap a Borderia amb el seu vehicles. Un exemple del que mai no s'ha de fer. 

Equip de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Gandia. Operació Gran Prix desenvolupada a Tavernes i on han estat detinguts quatre joves d'entre 18 i 29 anys d'edat, tots ells espanyols. Realitzaven corregudes il·legals i posaven en perill la seguretat vial. Se'ls acusa d'un delicte contra la seguretat vial. Les gravaven en vídeo i les pujaven a una aplicació mòbil.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin video? No es veu res.

La Cotorra de la Vall ha dit...

El vídeo es veu perfectament.
Mire si li falta algun programa en el seu ordinador, exdemple el flash player,

Anònim ha dit...

Ací es veu millor:

https://www.youtube.com/watch?v=3O2PwiOvL28