L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 25 de febrer del 2017

Crida fallera del 2017



Tavernes ha viscut amb gran joia i solemnitat l'entrada a les falles del 2017 amb l'acte de la Crida 2017 celebrada a la Plaça Major, que ha vist reunir-se a totes les sis comissions falleres per escoltar les paraules de la Fallera Major de Tavernes, Carolina Pérez i de l'alcalde Jordi Joan.


L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, com a president nat de la FdF Junta Local ha fet una lloança del treball de les falles que enguany ha tingut el premi de ser declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat, al temps que ha fet una crida a la participació en la festa, a obrir tots els casals per a tots els veïns del pobles,  a fer unes festes falleres participatives on els casals i el carrer siga lloc de convivència i germanor de tots els vallers, siguen fallers o no fallers. 

Carolina Pérez, ha donat les gracies al món faller, ha lloat  la festa fallera i ha demanat implicació del mon faller en les festes d'enguany  coincidint amb l'alcalde en demanar unes festes de tots, on la germanor entre els veïns siga la nota destacada.


En acabar la Crida s'han lliurat els primers premis fallers del 2017. Posteriorment, la fallera major acompanyada per l’alcalde i membres del consistori, del president de la FdF, han assistit a un castell de focs d'artifici en la Plaça del País Valencià.