L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 4 de febrer del 2017

La Policia Local disposa de nou jupetins antibales per millorar la seguretat personal


L'Ajuntament de Tavernes atén les reivindicacions de la Policia Local i per tal de millorar la seua seguretat personal ha adquirit 8 jupetins de seguretat per als agents, més ergonòmics i amb inscripcions reflectants que afavoreixen la visibilitat dels agents. Això vol dir que la dotació passa a ser de 16 jupetins i facilita que tots els efectius en disposaran durant la jornada laboral. 

La regidora responsable de Seguretat Ciutadana, Llum Sansaloni, ha indicat al respecte que la voluntat del govern municipal és continuar dotant a la Policia Local dels elements de protecció i seguretat necessaris perquè desenvolupen les seues tasques de la forma més eficient i segura possible.

Així, amb aquestes noves adquisicions, tant els agents del grup operatiu com els d'atenció al ciutadà, disposaran d'aquests jupetins, que donen prioritat a la integritat física dels agents davant d'atacs amb armes de foc o de tall. 

La regidora ha afegit que “no és una actuació aïllada, sinó que forma part d’un pla d’inversions de la Regidoria de Seguretat Ciutadana per a dotar a la Policia Local de Tavernes dels materials i les infraestructures necessàries d’acord a una policia de qualitat”.

Els jupetins antibales són una eficaç eina d'autoprotecció antibales i també davant armes blanques i poden ser utilitzats pels agents de forma continuada i durant la realització de serveis o operatius concrets.