L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimecres, 8 de febrer del 2017

L'Ajuntament avança en els treballs de demolició de la roca del Cantalot



L'Ajuntament continua amb els treballs per estellar la roca situada al peu de la muntanya de les Creus, en el Parc del Cantalot, i es du a cap de forma controlada i amb l'ajut de  maquinària especialitzada. 
 

L’objectiu dels treballs és garantir la seguretat i evitar el risc de solsida, ja que amb el pas del temps i els últims temporal de pluja i vent havia empitjorat l’estat de la roca. Els treballs els duen a cap una empresa local i suposen una inversió de 8.400 euros, que compta una subvenció de la Diputació de València.  
 
Aspecte de la roca al principi dels treballs
A les fotos que us oferim, les dues primers en donen testimoni de la situació actual dels treballs mentre la tercera ens informe de l'estat d'aquesta roca al principi d'iniciar-ne la demolició.