L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 5 de febrer del 2017

L’Ajuntament millora l’accessibilitat de la Plaça Rei Joan Carles I



 
L’Ajuntament afavoreix l’accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda a la plaça del Rei Joan Carles  amb un conjunt d’actuacions que milloren l’accés des de les voreres del carrers adjacents. Aquesta actuació ha estat demandada durant anys per “Valldigna Accessible”.

L’actuació forma part d'un projecte global d’actuacions en la zona, que van ser escollides com a prioritàries pels veïns en les reunions de la barriada Magraner-Sequers.




L'Ajuntament té prevista una segona actuació a l’encreuament del carrer Mitjagalta i La Barca amb millora de l’accessibilitat. Aquesta és una de les reivindicacions històriques al llarg de moltes legislatures de l’Associació de Veïns i de la mateixa Valldigna Accessible.

Les fotografies ens mostren diverses fases del procés que beneficien l’accessibilitat en distints punts de les voreres de la zona.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bipbop! mes clar impossible

Anònim ha dit...

Molt bona faena en general, per el temps la gent estará contenta.

Anònim ha dit...

Molt de accesibilitat para el minusvalits pero no miren els llocs de aparcamens q an llevat als veis q tindrem q nar a aparcar al cementeri.