L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 21 de febrer del 2017

L'Ajuntament té el periode mitjà de pagament de factures a 24 dies



 
L’Ajuntament de Tavernes a final del 2016 tenia establert el període mitjà de pagament a proveïdors en 24 dies, a comptar des del moment que l’àrea d’Hisenda resol l’expedient de les factures i certifica que no hi ha errors ni cap impediment legal.
 
Eixe és el temps mitjà que la regidoria d’Hisenda que dirigeix Perfecto Benavent tarda en pagar les factures dels proveïdors, segons es desprèn de la Certificació de la Intervenció Municipal donada a conèixer entre els documents oficials que el mateix Ajuntament publica en el web municipal. Cada final de trimestre l'Ajuntament dóna a conéixer eixa xifra en dies.
 
La regidoria d’Hisenda ha anat a poc a poc disminuint els períodes de manera que els terminis de pagament de mesos i mesos habituals en anteriors governs i que feia que molts proveïdors no volgueren treballar amb l’Ajuntament, han passat a la història.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Mentida, hi han factures impagades desde fa tres mesos.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No és mentira, és veritat: 24 dies de període mitjà.

Mira que ho hem dit tres vegades, dues subratllades en el text, i una en el titular:
Període mitjà. No parlem de factures individuals, sinó la mitjana de pagament en totes les factures.

No es preocupe. No li ho tenim en compte. Igual és que no ha llegit el text. O si l'ha llegit i no ens creu a nosaltres, faça-li una reclamació a Intervenció que certifica les dades.

I damunt, són les dades oficials que s'envien al Ministeri d'Hisenda, perquè el Sr. Montoro puga controlar l'estat sanitari de l'economia del municipis.

I si no ho ha llegit li ho repetim: a comptar des del moment que l’àrea d’Hisenda resol l’expedient de les factures i certifica que no hi ha errors ni cap impediment legal.

Anònim ha dit...

Estem parlant de mitja. Unes tarden més i altres menys.