L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 9 de febrer del 2017

Les empreses de Tavernes poden sol·licitar l’ajuda per a l’activitat comercial en valencià


L’Ajuntament de Tavernes convoca un any més les ajudes per a l’activitat comercial en valencià, que poden ser sol·licitades per les empreses, comerços, serveis, indústries i professionals de Tavernes.

Les entitats interessades podran presentar les sol·licituds fins al 30 de setembre de 2017, en el Registre General de l’Ajuntament. Estes ajudes comprenen els elements de retolació, pàgines web de creació, material d’embalatge i  publicitat, que engloba cartells, fullets, tríptics, etc.

La regidora de Promoció Lingüística de l'Ajuntament, Bea Ferreres, ha destacat  que “des de l’Ajuntament treballem per a normalitzar la nostra llengua en tots els àmbits, inclòs l’àmbit comercial. Per tant, donem suport als comerços de la nostra ciutat per a promoure l’ús del valencià en la retolació, publicitat i noves tecnologies”.

Es concedeixen ajudes del 50 per cent en retolació i pàgines web noves (amb un límit de 500 euros), i ajudes del 33 per cent per a la publicitat i embalatge (amb un màxim de 300 euros).