L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 18 de febrer del 2017

L'ONG Solidaritat amb el Tercer Món celebra l'assemblea anual i el 20é aniversari de la seua creació




L'ONG de Tavernes Solidaritat amb el Tercer Món, que enguany celebra el  20é aniversari, ha celebrat l’assemblea  general on ha presentat la memòria anual d’activitats i el balanç econòmic del 2016.

L’assemblea s’ha iniciat amb les paraules de benvinguda de la presidenta Maria Jesús Santosjuanes, mentre  Vicent Boscà ha llegit l’acta de l’any passat i José  Antonio Ibáñez ha donat a conèixer els comptes de l’any passat amb uns ingressos de 7.276 euros on destaquen els 3.000 euros del conveni amb l’Ajuntament i 3.240 euros de recaptació de les paelles i unes despeses de 8.824 euros on cal citar els 2.000 euros de transferència a l’Obra Social Joan de Deu, 3.030 euros  al projecte d’escoles de Zimbabwe i els 3.038  d’ajuda alimentària a Sierra Leone. Tot això comporta un romanent negatiu de 1.547 euros que es compensa amb el resultat positiu de l’any 2015.

Vicent Planells ha explicat el que  s’ha fet durant els 20 anys que se celebren enguany any i  el pare Benjamin de Sant Joan de Déu ha dit unes paraules de agraïment. També ha intervingut Antonio, una de les persones que han passat per l’alberg  arribat des del  carrer per problemes d’atur, pèrdua de la casa que el va portar a l’alcoholisme del que  ara està curat i viu a  un pis tutelat i fent un curs de formació de reparació de bicicletes.


L’alcalde de Tavernes ha tancat l’acte amb unes paraules on ha destacat la disposició de l’Ajuntament que presideix de seguir  col·laborant amb l’ONG, a la qual ha agraït la tasca de solidaritat en nom del poble de Tavernes que ve realitzant des de fa anys en nacions com Sierra Leone, Brasil, Zimbabwe o Moçambic amb actuacions com enviament de material escolar  i d’aliments, o ajudant en la construcció d’hospitals.

En l’apartat de precs i preguntes,  la veïna  Isabel Grau, missionera que va estar a Brasil,  ha donat les gràcies a l’ONG per tota l’ajuda que va rebre quan era en aquell país.