L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 28 de febrer del 2017

¿Quines mesures pensa prendre el govern de Rajoy davant un apocalipsis zombi?


El senador de Compromís, Carles Mulet, s'ha fartat. Cansat que les seues preguntes al Govern  o no es responen en el termini fixat o es responguen amb "aquesta informació és confidencial", o que li diguen que la seua pregunta "no aporta res" o la resposta  "no consta en els registres", ha plantejat una qüestió absurda en el Senat per a posar a prova a la Càmera:  ¿Quins protocols té adoptats el Govern davant la possibilitat d'un apocalipsi zombi?

Compromís ha plantejat centenars de preguntes exigint mesures  contra els municipis o entitats que incompleixen la llei de memòria històrica i el govern de Rajoy  "les respon evitant l'assumpte i sense entrar en matèria", també ha preguntat per les inversions en tots i cadascun dels municipis valencians " i eviten donar-nos les dades". 

Mulet també ha preguntat si l'Estat té dades de pagaments realitzats amb fons públics a "amigues" de Juan Carlos I, tamé si es "va comprar el silenci" de Bàrbara Rei amb fons reservats i fins i tot, com es veu en la foto,  ha acudit a debats amb Cristóbal Montoro amb una samarreta del senyor Burns, en senyal de protesta pel finançament valencià.

El senador Mulet està fart de que el govern de Rajoy no li responga, de que es desvirtuen les preguntes que fa amb respostes que no són el que es pregunta i ha afirmat que "pretenc veure si el responsable d'enviar les respostes oficials, la secretària d'Estat de Relacions amb les Corts, reflexiona sobre la inutilitat i la inconcreció de moltes de les seues respostes  davant demandes i preguntes concretes, clares i inequívoques d'informació que els fem".

Serà interessant conèixer la resposta del govern.