L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 17 de febrer del 2017

Reportatge fotogràfic sobre l'estat actual de la piscina coberta


Ahir en l'explicació sobre la piscina l'alcalde Jordi Joan va projectar en la pantalla un conjunt d'imatges que demostren l'estat d'abandó i de falta de manteniment de l'empresa adjudicatària des que dura el concurs de creditors, novembre del 2009.

La falta de vigilància ha dut a que la piscina haja patit de diverses actuacions i assalts que l'únic que han aconseguit es fer malbé moltes instal·lacions i dependències. Podeu perfectament vore la situació en el reportatge fotogràfic que ara ha fet públic l'Ajuntament en el web municipal. 

Cal saber i tindre ben en compte que, fins que no s'acabe el procés i es produesca la rescissió de la concessió, Metroval Acqua SL és la propietària legal, l'única responsable de la instal·lació, això mentre estiga vigent la concessió, i per tant és qui tenia i encara té l'obligació de vigilància i conservació. 

L'ajuntament, com es pot comprovar en el reportatge, no disposava de la clau i a l'hora d'entrar, i després de avisar a l'empresa que acudira per iniciar les valoracions, un empleat municipal sota la supervisió del notari que donava acte va procedir a tallar l'encadenat. 

Enllaç al reportatge. Una vegada oberta la pàgina, si cliqueu damunt de la fotografia se us obrirà la possibilitat de poder avançar i tornar arrere amb les fletxes que hi apareixeran.