L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 11 de febrer del 2017

Tavernes repobla una zona de la Muntanya de les Creus per celebrar el Dia de l'Arbre



Organitzada per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament i amb assistència de més de cent cinquanta persones ha tingut lloc la celebració del "Dia de l'Arbre" amb una repoblació en la Muntanya de les Creus.

Els participants, entre els quals estaven el regidor Josep Llácer i els tècnics i monitors extraescolars municipals de l'àrea, han replantat sobre els 600 arbres entre pins i carrasques majorment en la zona de l'antic tir, prop del grup Sant Miquel.


El dia havia eixit amb amenaça de pluja que finalment no s'ha produït i els participants han pujat per la Font del Canut fins al lloc de la plantació. Arribats al lloc i abans d'iniciar les tasques, tots els assistents han gaudit d'unes explicacions de com s'havien de replantar els arbres, també s'han donat instruccions de com es poden els arbres i s'han soltats uns conills


.
El Centre Excursionista de Tavernes (CETV), el Grup Scout la Valldigna, Protecció Civil, Creu Roja i membres de la brigada municipal han ajudat i transportat el material que calia per plantar els arbres.

Nota: Demanem disculpes al CETV per no haver-los nomenat. Un error en escriure.