L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 16 de març del 2017

Compromís denuncia a Europa que el govern de Rajoy destina diners del Corredor Mediterrani a obres de Madrid



La  informació del  Ministeri de Foment del Govern d’Espanya de que  les obres del túnel que connecta Atocha amb Chamartín a Madrid es finanien amb fons del  Corredor Mediterrani posa en evidència que el govern de Rajoy oblida de nou el Corredor Mediterrani, que és més necessari.

Davant això,  el representant de Compromís en el Parlament Europeu, Jordi Sebastià, ho ha posat en coneixement de la Comissió Europea i ha preguntat per l’ús que està fent el govern de Rajoy dels fons  del Corredor Mediterrani.

Jordi Sebastià ha preguntat a la Comissió Europea perquè els recursos que haurien de destinar-se al tram litoral del Corredor Mediterrani ,  Madrid els destina al Corredor Atlàntic.

Compromís demana a  la Comissió Europea prenga cartes en l’assumpte per a evitar aquest tipus de situacions.  “El centralisme exacerbat del govern de Rajoy ens porta a situacions absurdes i que ja ningú entén, ni en l’Estat Espanyol, ni en la resta d’Europa” ha dit Jordi Sebastià.

“Tots els agents econòmics i socials demanen al govern d’Espanya que actue amb celeritat i fermesa per a construir un Corredor Mediterrani ple, des d’Algesires fins a la frontera amb França, funcional i complet. Els valencians, l’Estat Espanyol i la mateixa  Unió Europea, tots necessitem el Corredor Mediterrani”, ha manifestat Sebastià, però el Govern de Rajoy a més de la paralització d’anys del Corredor destina els diners europeus a obres de Madrid.