L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 27 de març del 2017

Connecta't a la formació: Cursos


L' "Acord territorial per a l'ocupació i el desenvolupament sostenible" a través de la Agència de Desemvolupament Local de Tavernes ofereix un conjunt de cursos de formació dins del "Programa de formació: Llançadora de competències 2.0".

En la imatge que publiquem hi ha els dies i nom de cada curs que s'hi du a cap.
 
PRÒXIM CURS A TAVERNES

Noves formes de presentar candidatura (elevator pitch)


Objectius:
Idear una conversa que consisteix a explicar de forma breu una idea de negoci, una empresa o un projecte a gent que en pugui estar interessada: Inversors, Empresaris, Accionistes, Clients…
 
Continguts:
Que és l’elevator pitch?
TIPS per a l’elevator ptch (discurs de l’ascensor)
Destacar el més rellevant.
Aclarir les idees perquè tinguen coherència i consistència.
Centrar-se en les habilitats i els punts clau
Controlar temps de presentació
Estratègies de presentació.

Duració: 12 h
Persones destinatàries:
Persones que busquen ampliar conceptes i millorar estratègies de comunicació necessàries per afrontar amb garantia la presentació d’una idea, producte o ella mateix.
Data límit d’inscripció: 25/03/2017
Dates i horari de realització: 3, 4 i 5 d’abril de 2017, de 9.30 a 13.30h Casa de la Cultura

Imparteix: Elena Moncho, Tècnica de Formació i Coach en habilitats personals del Programa de formació en Competències 2.0 i Sílvia Borràs, Tècnica d’Orientació i inserció laboral de l’Acord Territorial.